
200 g toorest kapsast
200 g toorest kartulit
1,5 tl soola keeduvette
0,5 tl soola küpsisesegusse
50 g võid
4 dl jahu
2 muna
1 väike sibul
1 tl küüslaugusoola
Hakitud kapsas ja tükeldatud kartul ning sibul keeta koos soolaga maitsestatud väheses vees pehmeks. Nõrutada, püreestada (köögikombainis).
Või vahustada 0,5 tl soolaga, lisada 1 muna, vahustada läbi, siis lisada teine muna, jahtunud või osaliselt jahtunud köögiviljapüree ja maitseainega segatud jahu, segada ühtlaseks tainaks.
Lasta läbi tordipritsi väikesed küpsised.
Küpsetada 250-kraadise ahju keskmises vahes, vajadusel lõpus ülemises vahes kuni on pruunika värvusega (10-15 min).

Samal päeval on head krõbedad, kuid kui panin ööseks kappi, siis järgmiseks päevaks oli krõbeduse asemel tulnud küpsistesse niiskus.
Täiesti normaalsed küpsised, võib-olla isegi paremad kui porgandi-kapsa küpsisedhttp://toidupildid.blogspot.com/2008/12/kapsa-porgandikpsised.html .
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar