Keetsin umbes 2,5 liitrit suppi. Selle koguse jaoks võtsin pildil näha oelva koguse hapuoblikaid, varsi ma ei pannud supi sisse.
Alustuseks panin suitsusingi kamara veega keema, lisasin sinna väiksesed kartulikuubikud, siis hakkisin hapuoblikad väikesteks tükkideks ning lisasin supile. Selleks ajaks võiks juba läbikasvanud suitsusingi kuubikud koos sibulaga praadida pannil. Kui kuubikud on läbi praetud, lisada ka need supile.
Supp valmib väga kiiresti, põhimõtteliselt ainult kartuli keemise aeg.
Serveerimisel lisada supile hapukoort ja hakitud keedetud muna.
4 kommentaari:
Meil on just supi ajastu, seega proovin järgi :)
täiesti naljakas aga mina kah just täna sõin hapuoblikasuppi...ainult et peekonitükikestega ja kruupide asemel oli riis :D
Mitte kruubid vaid kartuli ja singi kuubikud olid mul! :)
mul on siin paar korda järjest selle supi variatsioon- rabarbrilehtedega. meil pandi algul kruubid keema, natuke hiljem siis kartuli ja porganditükid, siis oblikad. peale praeti kas suitsu- või soolaliha. ja ikka hakitud muna peale. väga mõnus kevadine suutäis.
Postita kommentaar