esmaspäev, 19. mai 2008

Tuunikala-kodujuustu kattega suvikõrvitsad


Noored suvikõrvitsad lõigata pikkupidi pooleks ja siis veel ristipidi kaheks või kolmeks osaks.
Saadud tükid lõigata põhja alt tasaseks ja panna küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile, peale raputada soola, küpsetada 10 minutit 200 kraadise ahju keskmises vahes. Peale seda võtta ahjust välja, katta kodujuustu-tuunikala kattega ja küpsetada veel 10-15 minutit.
Katte valmistamiseks segada 1 karp kodujuustu, 1 karp nõrutatud tuunikala (vees) konserviga, maitsestada soolaga ja segada sinna hulka 50 g riivjuustu. Soovi korral võib peale laotada ka juustuviilud.
Lisandiks oli keedetud riis.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails