kas sellise vahukoorekreemi saab ka Zelatiiniga teha? Kuna tahan tordi autoga kohale toimetada ja tort peab veel peoruumis ju ka mõni aeg seisma, kardan, et kreem vajub laiali. Kui palju peaks kahe paki vahukoore kohta Zelatiini panema?
Ma ei soovita zelatiini lisada. Kui oleks koostises ka kohupiim, siis küll, aga kuna zelatiin tuleb lisada üsna kuumalt nagu ta peale sulatamist on, siis selle vedela želatiini lisamisega muutub kogu vahukoor vedelaks ja kui palju peaks želatiini olema, et see hiljem kenasti läbi tordipritsi panekuks sobiliseks jääks, ma ei oska öelda. Kui vahukoor üsna tugevaks vahustada ja eelmisel päeval tort valmis teha, siis järgmiseks päevaks muutub vahukoor tordil ka tunduvalt kõvemaks.Nüüd on juba üsna jahedad ilmad ka, loodetavasti peab kenasti vastu, nii kaua kui võimalik hoiaksite seda ju ikka külmkapis.
4 kommentaari:
kas retsept ka tuleb?
Tegin tegelikult selle tordi retsepti järgi:
http://toidupildid.blogspot.com/2007/05/rullbiskviiditort.html
Iga tordi jaoks küpsetasin 2 rullbiskviidi plaati.
kas sellise vahukoorekreemi saab ka Zelatiiniga teha? Kuna tahan tordi autoga kohale toimetada ja tort peab veel peoruumis ju ka mõni aeg seisma, kardan, et kreem vajub laiali. Kui palju peaks kahe paki vahukoore kohta Zelatiini panema?
Ma ei soovita zelatiini lisada. Kui oleks koostises ka kohupiim, siis küll, aga kuna zelatiin tuleb lisada üsna kuumalt nagu ta peale sulatamist on, siis selle vedela želatiini lisamisega muutub kogu vahukoor vedelaks ja kui palju peaks želatiini olema, et see hiljem kenasti läbi tordipritsi panekuks sobiliseks jääks, ma ei oska öelda. Kui vahukoor üsna tugevaks vahustada ja eelmisel päeval tort valmis teha, siis järgmiseks päevaks muutub vahukoor tordil ka tunduvalt kõvemaks.Nüüd on juba üsna jahedad ilmad ka, loodetavasti peab kenasti vastu, nii kaua kui võimalik hoiaksite seda ju ikka külmkapis.
Postita kommentaar