Supi tegemiseks kasutasin järgmiseid toiduaineid:
Külmutatud soolaseeni (400 ml)
2 tomatit
1 sibul
kartuleid
Sulatasin seened, lõikasin kuubikuteks ja praadisin poti põhjas koos sibulaga läbi, seejärel lisasin kooritud, kuubikuteks lõigatud tomatid ja õige pea ka vee ning sinna sisse kartuli kuubikud, soola ja peenpipart. Keetsin kuni kartulid pehmed.
Minu ema ja vanaema on selliselt seda suppi teinud.
Lihtne, aga hea!
2 kommentaari:
Ja mina kasutasin oma viimased seened hakkliha rulli sees ära...
Nädsa nüüd :(
Pole midagi, vähemalt on sul põhjust, miks järgmisel aastal seeni korjata. Ma tegin ka seda suppi kapi tühjendamise eesmärgil ja sellepärast ka, et mul polnud seda retsepti veel blogis. Üks karp on veel, aga sellest ma teen midagi muud ja seenesalat ootab ammusest ajast üles panemist.
Postita kommentaar