esmaspäev, 3. detsember 2007

Shokolaadi-õunakook


Algne retsept pärineb ajakirja "Pere ja Kodu" retseptilisast.

Koostis:

2 dl jahu
100 g tumedat shokolaadi (Bitter)
100 g võid
0,5 tl küpsetuspulbrit
5 dl väikseid õunatükke
4 muna
2 dl suhkut
1 tl vaniljesuhkrut

Või sulatada potis, lisada tükeldatud shokolaad, kuumutada kuni shokolaad on täielikult sulanud. Munad vahustada suhkruga tihedaks vahuks, lisada küpsetuspulbriga segatud jahu ja õunatükid, segada läbi, lõpuks lisada sulatatud shokolaadi-võisegu.
Taigen valada küpsetuspaberiga kaetud ümmargusse koogivormi.
Küpsetada 175-kraadise ahju keskmises vahes 45 minutit.

Huvitavalt pehme ja kreemjas konsistents, mis meenutas veidi tarretatud kooki. Väga hea kook! Valged tükid pruuni koogi sees on õunad.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails