Koostis:
2 dl jahu
100 g tumedat shokolaadi (Bitter)
100 g võid
0,5 tl küpsetuspulbrit
5 dl väikseid õunatükke
4 muna
2 dl suhkut
1 tl vaniljesuhkrut
Või sulatada potis, lisada tükeldatud shokolaad, kuumutada kuni shokolaad on täielikult sulanud. Munad vahustada suhkruga tihedaks vahuks, lisada küpsetuspulbriga segatud jahu ja õunatükid, segada läbi, lõpuks lisada sulatatud shokolaadi-võisegu.
Taigen valada küpsetuspaberiga kaetud ümmargusse koogivormi.
Küpsetada 175-kraadise ahju keskmises vahes 45 minutit.
Huvitavalt pehme ja kreemjas konsistents, mis meenutas veidi tarretatud kooki. Väga hea kook! Valged tükid pruuni koogi sees on õunad.
Huvitavalt pehme ja kreemjas konsistents, mis meenutas veidi tarretatud kooki. Väga hea kook! Valged tükid pruuni koogi sees on õunad.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar