laupäev, 1. detsember 2007

Lumised jõhvikad



Retsept on Nami-nami kokaraamatust.

2 dl jõhvikaid
1 munavalge
200 g tuhksuhkrut

Jõhvikad kuivatada käteräti vahel. Munavalge kloppida lahti, mitte vahtu. Jõhvikad valada munavalgesse, segada.
Pool tuhksuhkrust valada taldrikule, millele tõsta vahukulbiga munavalge seest välja tõstetud jõhvikad, millelt on lastud munavalgel ära tilkuda. Püüda jõhvikad võimalikult üksteiset eraldi taldrikule panna. Ülejäänud tuhksuhkur raputada neile peale. Jõhvikaid veeretada tuhksuhkrus kuni on üleni valged. Jätta kuivama. Säilitada kuivas kohas. Kuna sisaldab toorest munavalget, soovitan need võimalikult kiiresti ära süüa.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails