laupäev, 3. oktoober 2009

Kabatsoki-lõhehakklihavorm

500 g lõhehakkliha
1 kabatšok ehk 1,3 l kabatšokikuubikuid (kuumutatult 4 dl)
1 tl soola kabatšokikuubikutele
1 tl soola lõhehakklihale
paprikapulbrit
4 viilu sepikut
vett nii, et sepikuviilud oleksid veega kaetud
1 muna
1 väike sibul
Kabatšok koorida, eemaldada pehme seemnetega osa, kõvast viljalihast lõigata väikesed kuubikud, kuumutada õlisel pannil, kuni muutub klaasjaks ja muutub mahult tunduvalt väiksemaks, Toorele lõhehakklihale lisada sool, paprikapulber, hakitud sibul, kuumutatud kabatšokikuubikud, vees leotatud sepikuviilud, muna, sõtkuda kõik koos läbi, panna vormi, küpsetada 200-kraadise eelkuumutatud ahju keskmises osas 40-50 minutit.

Oli maitsev.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails