teisipäev, 20. oktoober 2009

Porgandi-rosinamuffinid

2 muna
1 dl suhkrut
0,5 dl õli
3 dl jahu
3 dl peeneks riivitud porgandeid
1 dl rosinaid
0,5 tl küpsetuspulbrit
2 spl tärklist
Muand kloppida kahvliga lahti, lisada suhkur, jahu, küpsetuspulber, tärklis, siis riivitud porgandid, õli, rosinad, segada. Tainas jaotada õliga määritud muffinipanni süvenditesse, küpsetada 200-kraadise ahju keskmises osas 40-50 minutit.

3 kommentaari:

Ülle Vellend ütles ...

Aitäh Sille -need porgandi-rosina mufinid tulid tõesti maitsvad!
Imetlen seda töökust ja lahkust oma kogemuste jagamisel!Palju jõuidu ja indu jätkami seks!
Siile toidublogi fän Ülle

Sille ütles ...

Aitäh!

Anonüümne ütles ...

Mina olen sarnast asja teinud ka porgandimahla tegemisel tekkinud porgandi jääkidest. Kui muffineid ei viitsinud teha, siis tegin pm keeksitaigna ilma rosinateta ,kuid vaniljega tulemus on superhea. Alati on enne otsas kui ära jahtuda jõuab :)

Related Posts with Thumbnails