teisipäev, 22. juuli 2008

Kaetud kartulipoolikud

Toored kartulid lõigata pooleks (ei õõnesta seest tühjaks), laotada õlisele ahjupannile ja küpsetada 225 kraadises ahjus pehmeks ja alt pruuniks, seejärel raputada igale kartulipoolikule soola ja tõsta kuhi täidist. Panna uuesti ahju, hoida seal kuni juust on sulanud või kuni kate on kuum (paar minutit).

I kate:
1 suvikõrvits
1 sibul
0,5 karpi kodujuustu (150 g)
1 sibul
1 küüslauguküüs
1,5 dl riivjuustu
soola
Suvikõrvitsa väikesed kuubikud, hakitud sibul ja küüslauk praadida koos pehmeks, lisada riivjuust, kuumutada kuni juust on sulanud, lõpuks lisada kodujuust.
II kate:
100 g sinki
100 g juustu
0,5 dl kohvikoort
Singikuubikud segada riivjuustu ja kohvikoorega.

Singi-juustukattega kartulist tegin lastele purjeka.



Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails