esmaspäev, 26. jaanuar 2009

Hakklihapall kartulitaignas

Väga maitsev söök! Retsepti päritolu ma jälle ei tea.

Tainas:
8 keedetud kartulit
0,5 tl soola
1 muna
Keedetud kartulid purustada või riivida, lisada sool ja muna, segada taignaks.
Täidis:
100 g hakkliha
1/4 sibulat
1/4 tl soola
peenpipart
Hakklihale lisada sibul ja maitseained
paneerimiseks jahu
Kartulitaigna tükk laotada laiali, sinna peale asetada hakklihapall, taignaääred tõsta peale ja vormida pall, paneerida jahus. Praadida õlisel pliidipannil mõlemalt poolt pruuniks.


Maitselt nagu praetud pelmeenid, väga head!

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tere,
Meeldis väga ,väga.Lihtne,kiire ja väga maitsev.Suur tänu ,huvitava blogi eest.

Anonüümne ütles ...

sarnaneb Leedu rahvustoidule cepelinai, aga seal nad kasutavad lisaks keedetud kartulitele ümbristainas ka toorest riivitud kartulit.

Anonüümne ütles ...

Nii maitsev oli. Väga hea blogi on! Sain sünnipäevaks ka 2 Sinu raamatut :) Ave

Ssille ütles ...

Palju õnne! Loodan, et jäid oma kingitusega rahule :)

Anonüümne ütles ...

Jäin küll. Muudkui sirvin :). Ave

Related Posts with Thumbnails