esmaspäev, 11. mai 2009

"Erika" tordipulbri-kirsi-toorjuustukook


Võtsin aluseks retsepti raamatust "100 kooki 3", muutsin seda.


Põhi:


1 pk "Erika" tordipulbrit

150 g võid



Tordipulber ja või töödelda käte vahel purutaoliseks massiks. 2/3 puru panna vormi põhja, siis valada toorjuustusegu ja kõige peale ülejäänud puru.




Täidis:


600 g toorjuustu (panin enda tehtud)

3 muna

1 dl suhkrut

1 tl vaniljesuhkrut

4 dl külmutatud kirsse


Küpsetada 200 kraadises ahjus 45 minutit.

See kook oli minu arvates väga hea, maitselt meenutas turbakooki.

3 kommentaari:

Kai ütles ...

Ma tegin seda kooki "Juubeli" tordipulbriga, tuli ka väga-väga hea.

Anonüümne ütles ...

Need tordipulbrid on poest ostes suhteliselt kallid, kas Sille prooviks ka neid ise teha?
Olen kunagi ise "Juubeli" tordipulbrit üritanud järgi teha - koostisained on ju paki peal kirjas, kahjuks enam ei mäleta täpset ainete vahekorda, aga asja sai. :)
Ainult munapulbrit ja lõssijahu ei olnud võtta, panin päris piima ja muna, muidugi purutaina puhul on märgainete lisamine raskendatud.

Birx ütles ...

Hästi hea kook, olen seda teinud!

Related Posts with Thumbnails