teisipäev, 15. september 2009

Kama-kakao õunakook


3 dl nisujahu
1 dl kamajahu
1,5 spl kakaod
1,25 dl suhkurt
1 tl vanillisuhkrut
3 muna
50 g võid või margariini
2 dl piima
1 l õunatükke
mõni tera soola

Klopi munad kahvliga lahti, lisa kakaoga segatud suhkur, kamajahuga segatud nisujahu, mõni tera soola, vanillisuhkur, sulatatud või, piim, sega läbi, lisa väiksed õunatükid, sega, vala küpsetuspaberiga kaetud ümmargusse koogivormi.
Küpsetada 35 minutit 200-kraadise ahju keskmises vahes ja siis veel 5 minutit ahju ülemises osas.
Kamajahu lisab tervislikkust ja samas aitab kakao varjata kama maitset. Sai sööjate heakskiidu.

3 kommentaari:

leheneeger ütles ...

Väga maitsev tuli! Küpsetasin väikeste variatsioonidega (1 tl soodat, törts sidrunimahla, 2 dl kamajahu) ja küpses 200 kraadi peal 50 minutit.
Ole sa tänatud. Mu retseptiraamatus on nüüd kirjas Sille õunakook.

Anonüümne ütles ...

Väga maitsev meilgi tuli. Õunu läks rohkem (oli ka tükeldajaid palju) aga seda mahlasem tuli.
Tänan!
Silvi ja mehed

Sille ütles ...

Tore, et maitses!

Related Posts with Thumbnails