kolmapäev, 10. juuni 2009

Praetud maks õunte ja sibulatega


Maksale sobivad väga hästi lisandiks praetud õunarattad ja sibularõngad.
Maksa on lihtne õhukesteks viiludeks lõigata poolkülmunult. Maksaviilud praadida tugevas kuumuses kiirelt küpseks, pikaajalisel kuumtöötlemisel muutub maks tuimaks ja kuivaks. Praetud poolele raputada soola ja pipart.
Eraldi praadida õunarattad ja sibularõngad, serveerida koos maksaviilude ja keedetud kartulitega.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kui oma perele maksakastet teen, siis ei sööda just suure rõõmuga, aga paar päeva tagasi proovisin niimoodi, koos õuna ja sibulaga ja kõik kadus kui imeväel :). Nüüd näen, et oled lisanud uue maksaga retsepti- proovin kindlasti! Ave

Ave ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Related Posts with Thumbnails