laupäev, 13. juuni 2009

Kakao-ananassi-porgandikook



5 dl jahu
3 muna
1 dl suhkrut
1,5 tl küpsetuspulbrit
2 tl vanillisuhkrut
3 dl konserveeritud ananassi tükke
3 dl riivitud porgandeid
1 spl kakaod
Munad kloppida suhkruga lahti, lisada ananassitükid ja riivitud porgand, siis kakao, küpsetuspulbri ja vanillisuhkruga segatud jahu. Segada, küpsetada küpsetuspaberiga vooderdatud ümmarguses koogivormis 175-kraadises ahjus 1 tund.
Meenutas maitselt meepräänikuid. Normaalne kook, külmalt parem.
Kuna tegin seda kooki juba ammu, siis hakkasin retsepti lugedes praegu kahtlema, kas ma tõesti ei pannud mingit rasvainet, kahjuks enam ei mäleta.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails