laupäev, 20. juuni 2009

Paneeritud baklažaani-mozzarella medaljonid



Baklažaan lõigata õhukesteks viiludeks, igale viilule raputada peale soola.Samuti lõigata viiludeks mozzarella või mõnda teist sorti juust. Kahe baklažaaniviilu vahele panna paraja suurusega juustuviil, kõik koos kasta lahtiklopitud munasse või muna-veesegusse ja seejärel riivsaiasse. Praadida õlisel pannil mõlemalt poolt pruuniks. Päris hea suutäis!

2 kommentaari:

Katrin ütles ...

Kuidas need praadides koos seisavad ja kas juust ei tule vahelt välja?
Tegin just hiljuti sarnast toitu, praadisin lihtsalt paneeritud suvikõrvitsat, sealt kippus paneering veidi kül eralduma, aga muidu olid head.

Sille Varblane ütles ...

Vabandan viivituse eest vastamisel. Baklažaaniviilud seisid omavahel ilusti koos, aga osa juustu tuli pikemal praadimisel pannile, selle lihtsalt tõstsin pannilabida abil baklažaani peale, kasutasin teflonpanni.

Related Posts with Thumbnails