kolmapäev, 25. juuni 2008

Täpiline pikkpoiss

Sain täna arvuti kätte ja olen nüüd üle pika aja taas teiega, armsad blogi külastajad. 500 g hakkliha
4-5 viilu saia
2 dl maitsestamata jogurtit
5 suuremat keedetud kartulit (purustatult 0,5 l)
2 muna
1,5 tl soola
1 sibul
musta peenpipart
Täidiseks:
miniporgandeid
herneid
Saiaviilud leotada jogurtis pehmeks ja segada hakklihaga (lisada ka jogurt), millele lisada ka purustatud keedetud kartulid, munad, hakitud sibul, sool ja pipar. Segada korralikult läbi.
Kandilise keeksivormi põhi katta hakklihaseguga, selle peale laduda vaheldumisi porgandite ja herneste rida. Need katta hakklihaseguga ja siis panna vastupidises järjekorras porgandi- ja hernerida, nii et alumise porgandirea kohal on sellel kihi hernerida jne. Herned ja porgandid suruda veidi hakklihasse, et read paigast ei liiguks.Pealmiseks kihiks panna hakklihasegu.
Küpsetada 200-kraadise ahju keskmises vahes (~45 min).

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tere Sille!Mina olen seda tüüpi, kes ei viitsi, ei oska, ei taha kokata. Minu jaoks on lihtsam lennuk valmis ehitada, kui mingi toiduga hakkama saada. Teada-tuntud tõde on, et mehi tuleb toita. (Soe lett päästab vaid mõneks päevaks:(.) Eks meil ole sellel pinnal päris sageli ütlemisi olnud. Lõpuks leidsin sinu blogi. Ääretult mugav on istuda arvuti taha mõttega - nii, mis siis täna teha? Alati leiab midagi.
Mees on veendunud ja üliõnnelik, et tegi tulehargist korraliku naise. Mina jällegi üliõnnelik, et leidsin antud blogi. Aitäh Sulle!

Ssille ütles ...

Aitäh! :)

Related Posts with Thumbnails