neljapäev, 5. juuni 2008

Hakkliha-üllatusmunad

0,5 kg hakkliha
3 viilu saia
vett saia leotamiseks
1,25 tl soola
peenpipart
1 muna
Täidiseks 1 praetud ja soolaga maitsestatud terve shampinjon igasse "hakklihamunasse"
Paneeringuks riivsaia.
Küpsetasin õliga määritud ahjupannil 200 kraadises ahjus kuni hakkliha oli küpsenud.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kahjuks ei tulnud minul need kotlettid välja. Pealmine osa, mis sai riivsaiaga paneeritud jäi hiljem väga kõva koorik peale.

Anonüümne ütles ...

Tegelikult saab täidiseks ükskõik mida panna. Mina olen teinud marineeritud kurgi ja juustutäidisega, väga mõnusad mahlased tulevad. Kurk annab hakklihale seda mahlasust, mis poehakklihadel tavaliselt puudu jääb. Samuti võib paprikaviilu ja merevaigu hakkliha sisse peitu panna.
Maitsvad rullid.

Related Posts with Thumbnails