
Keeduvette 5-6 pipart, loorber, 1 tl sinepit, 1,5 spl soola, paar küüslauguküünt tükeldatult. Magu võib ka seest sinepiga enne täitmist määrida (teen seda). Kui on täidetud, siis kõvasti marli või riide sisse kokku suruda,
marli kinni siduda
ja panna see pamp vette keema umbes kolmeks tunniks. Keedan tavaliselt 2 magu korraga, kumbki tuleks eraldi riidesse panna. Peale keemist panna tugeva vajutise alla (suur kivi või vett täis purk). Mina olen pannud suurde supitaldrikusse, siis veel taldrik peale ja sinna peale veepurgi.
Nii lasta külmkapis öö otsa seista. Kohe kuumalt panna vajutise alla, jahtumiseni hoida toas, siis panna külmkappi. Pärast riidest lahti harutada ja lõigata viiludeks.
Suurtes poodides kindlasti magu ei müüda, soovitan küsida turu lihalettidest või lihapoodidest. Maksab umbes 13 krooni kilo.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar