teisipäev, 19. oktoober 2010

Porgandi-kaerajahukook toorjuustu kattega


75 g võid
5 dl paksu porgandipüreed
1,5 dl suhkrut
1 tl küpsetuspulbrit
1 tl vanillisuhkrut
3 muna
5 dl kaerajahu
poole sidruni mahl
1,5 dl hapukoort

Köögikombainis vahustada või ja suhkur, lisada ühekaupa munad, seejärel porgandipüree, sidrunimahl, hapukoor, küpsetuspulbri ja vanillisuhkruga segatud kaerajahu, seejärel segada tainas köögikombainis ühtlaseks. Tainas valada küpsetuspaberiga vooderdatud koogivormi.
Küpsetada 200kraadise ahju keskmises osas 55 minutit.

Porgandipüree tegemiseks lõigata kooritud porgandid paksemateks viiludeks, keeta vähese veega pehmeks, vesi kurnata ära ja porgandid purustada köögikombainis või sauseguriga.

Kate:

150 g toorjuustu
2 tl sidrunimahla
1,5 dl tuhksuhkrut

Katte ained segada omavahel. Kate valada jahtunud koogile.

See kook on samal päeval parem kui järgmisel päeval.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Thanks for sharing this link, but unfortunately it seems to be offline... Does anybody have a mirror or another source? Please reply to my post if you do!

I would appreciate if someone here at toidupildid.blogspot.com could repost it.

Thanks,
Jack

Related Posts with Thumbnails