reede, 8. jaanuar 2010

Hakkliharullid (suupisted)

Retsepti sain ajakirjast "Kööginurk", muutsin retsepti

Tainas:

400 g kohupiima
2 muna
1 tl soodat (unustasin panna)
4 dl jahu
soola (0,5 -1 tl)

Täidis:

400 g (lõhe)hakkliha (retseptis oli seahakkliha)
0,5 tl soola
0,5 tl kalamaitseainet

Taigna koostisained segada omavahel, suruda kätega taignaks, rullida lahti õhukeseks, katta hakklihatäidisega, keerata rulli ja lõigata juppideks. Asetada küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile üks lõikepind vastu panni, küpsetada ~25 minutit, kuni küpsetis on kuldpruun.


Oli päris meeldiv suupiste, asendasin seahakkliha lõhehakklihaga, kuna see oli mul parajasti olemas.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas see kohupiim peaks olema pasta või tavaline teraline kohupiim?

Sille Varblane ütles ...

Mina kasutasin tavalist pakikohupiima, aga enamus kohupiimapastasid on nii paksud,et võib ka neid kasutada ja kui tainas jääbki vedelam, siis võib jahu juurde lisada.

Related Posts with Thumbnails