Retsepti sain ajakirjast "Kööginurk", muutsin retsepti
Tainas:
400 g kohupiima
2 muna
1 tl soodat (unustasin panna)
4 dl jahu
soola (0,5 -1 tl)
Täidis:
400 g (lõhe)hakkliha (retseptis oli seahakkliha)
0,5 tl soola
0,5 tl kalamaitseainet
Taigna koostisained segada omavahel, suruda kätega taignaks, rullida lahti õhukeseks, katta hakklihatäidisega, keerata rulli ja lõigata juppideks. Asetada küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile üks lõikepind vastu panni, küpsetada ~25 minutit, kuni küpsetis on kuldpruun.
Oli päris meeldiv suupiste, asendasin seahakkliha lõhehakklihaga, kuna see oli mul parajasti olemas.
Kana-köögiviljawok punaste läätsedega.
15 aastat tagasi
2 kommentaari:
Kas see kohupiim peaks olema pasta või tavaline teraline kohupiim?
Mina kasutasin tavalist pakikohupiima, aga enamus kohupiimapastasid on nii paksud,et võib ka neid kasutada ja kui tainas jääbki vedelam, siis võib jahu juurde lisada.
Postita kommentaar