4 muna
4 spl suhkrut
2 spl jahu + 2 spl tärklist
Munavalged vahustada tugevaks vahuks, nii et kui kausi teistpidi keerab, ei kuku kausist välja, munakollased vahustada suhkruga heledaks vahuks, siis lisada munakollasevahule omavahel segatud tärklis ja jahu ning munavalgevaht, segada ettevaatlikult lusikaga tõstes segamini. Panna küpsetuspaberile, küpsetada keskmises vahes 200 kraadi juures umbes 7-8 min kui pealt pruunikaskollane.
Rullbiskviit võtta kohe küpsetuspaberi küljest lahti ja panena teise küpsetuspaberi peale. See küpsetuspaber, mille peal rullbiskviiti küpsetati, teha kraani all märjaks ja panna see paber rullbiskviidile nii, et märg pool rullbisviidi peal.
Paberi all lasta täielikult jahtuda, siis panna täidis ja keera rulli. Kui märga paberit peale ei pane, siis läheb rullbiskviit kõvaks ja seda ei saa pärast enam keerata, murdub katki, eelpool kirjeldatult toimides aga jääb rullbiskviit ilus pehme. Kui panna täidis kuuma rullbiskviidi peale, siis võib täidis ära sulada ja vahelt välja joosta.
Täidis:
1 l maasikaid tükeldatult
1 pk (200 ml) vahukoort vahustatult 2 spl suhkruga
Soovi korral katteks 1 pk vahukoort ja maasikaid.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar