1 pk (400 g) makarone
1 porgand
1 paprika
1 sibul
1 karp shampinjone
500 g taist sealiha
2 l vett
1 spl soola
0,5 tl karrit
Liha, paprika, porgandi, tükeldasin ribadeks. Sibula hakkisin, shampinjonid lõikasin pooleks ja siis omakorda viiludeks.
Liha pruunistasin, lisasin sibula, paprika ja porgandi ja kuumutasin koos edasi kuni liha oli peaaegu pehme. Teises potis praadisin shampinjonid, lisasin need köögivilja-lihahautisele, siis lisasin vee ja maitseained, lasin keema tõusta ja panin sinna teiste koostisainete juurde ka toored makaronid. Keetsin toitu kuni makaronid olid pehmed.
See oli mul esimene kord keeta makarone koos teiste toiduainetega, aga kõik toimis hästi.
Kana-köögiviljawok punaste läätsedega.
15 aastat tagasi
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar