reede, 24. veebruar 2012

Kartulimuretaignakorvid peedi-kilu-juustutäidisega


Kartulimuretainas:

100 g küpsetusmargariini
6,5 dl keedetud purustatud kartuleid
1 muna
6 dl jahu
1 tl soola
0,5 tl paprikapulbrit
pipart

Margariin vahustada, lisada muna, vahustada läbi, siis lisada kartulid, jahu ja maitseained. Muffinimannipesad määrida õliga, igasse süvendisse panna tainast, selleks tegin taignast palli. Kui jääb käte külge kinni, teha jahuseks. Vajutasin lapikuks ja asetasin muffinipanni nii, et taignaga sai vooderdatud muffinipannipesa põhi ja küljed. Sinna peale panna hapukoorega segatud keedetud riivitud peet, sinna peale 1 tükeldatud kilufilee, peale raputada riivitud juustu. Ülemised taignaääred vajutasin kahvliga sakiliseks. Küpsetada 200kraadises ahjus kuni tainas on küpsenult kollane.

Päris hea suupiste!

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails