2 kabatšokki
400 g kalkunihakkliha
1 sibul
400 g kupatatud seeni
7 viilu gouda sulatatud juustu
soola
sidrunpipart
Kooritud kabatšokid lõikasin pooleks, eemaldasin pehme sisu ja lõikasin viiludeks. Katsin õliga määritud ahjupanni põhja ühe kabatšoki viiludega (kangid), raputasin peale soola ja sidrunpipart. Panin kuuma ahju 10 minutiks eelküpsema. Seejärel laotasin kabatšokiviiludele praetud hakkliha-, seene- ja sibula maitsestatud segu ning eelnevalt pliidipannil õrnalt klaasjaks praetud teise kabatšoki viilud. Nende peale gouda sulatatud juustu viilud. Panin ahju kuni juust oli kenasti sulanud.
Lisandiks serveerisin teokarbi kujulisi makarone, aga sobib ka kartul või riis.
Maitsev roog!
Kana-köögiviljawok punaste läätsedega.
15 aastat tagasi
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar