kolmapäev, 15. september 2010

Toorjuustukattega kabatšoki-kaerajahukook


Tainas:

5 muna
7 spl suhkrut
6 dl riivitud kabatšokki
6 spl kaerajahu
6 spl nisujahu
3 spl tärklist
0,5 tl vanillisuhkrut

Glasuur:

1,25 dl tuhksuhkrut
150 g toorjuustu
100 g võid

Taigna tegemiseks vahustada munad koos suhkruga tihedaks vahuks, lisada tärklise ja jahude segu ning vanillisuhkur, segada, lõpuks lisada riivitud kuivemaks pigistatud kabatšok. Küpsetada 200kraadise ahju keskmises osas umbes 40 minutit kuni pealt ja alt pruun.

Leige koogi katsin glasuuriga, mille tegemiseks sulatasin või ja segasin selle suhkru ja toorjuustuga ühtlaseks massiks.
Panin külmkappi, lõikasin lahti peale külmkapis täielikku maha jahtumist.

Päris hea ja huvitava maitsega kook!

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails