Tainas:5 muna
7 spl suhkrut
6 dl riivitud kabatšokki
6 spl kaerajahu
6 spl nisujahu
3 spl tärklist
0,5 tl vanillisuhkrut
Glasuur:1,25 dl tuhksuhkrut
150 g toorjuustu
100 g võid
Taigna tegemiseks vahustada munad koos suhkruga tihedaks vahuks, lisada tärklise ja jahude segu ning vanillisuhkur, segada, lõpuks lisada riivitud kuivemaks pigistatud kabatšok. Küpsetada 200kraadise ahju keskmises osas umbes 40 minutit kuni pealt ja alt pruun.
Leige koogi katsin glasuuriga, mille tegemiseks sulatasin või ja segasin selle suhkru ja toorjuustuga ühtlaseks massiks.
Panin külmkappi, lõikasin lahti peale külmkapis täielikku maha jahtumist.
Päris hea ja huvitava maitsega kook!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar