kolmapäev, 10. oktoober 2012

Mahlane porgandikook


Maitsev kook.

4 dl väga peeneks riivitud porgandit
1,25 dl suhkrut
4 muna
5 dl (spelta) nisupüüli
1,5 tl küpsetuspulbrit
1,5 dl hapukoort või jogurtit (võib ka maitsega)
1 tl vanillisuhkrut

Munakollased vahustada suhkruga heledaks vahuks, munavalged vahustada tugevaks vahuks. Munakollasevahule lisada peeneks riivitud porgandid. Poolest porgandikogusest võiks pigistada mahla välja, muidu võib kook liiga vesine jääda! Siis lisada küpsetuspulbriga segatud jahu, vanillisuhkur, hapukoor, segada läbi, lõpuks segada ettevaatlikult juurde munavalgevaht. Tainas valada küpsetuspaberiga kaetud ümmargusse koogivormi, küpsetada 200kraadise ahju keskmsies osas ~40 min kuni kook on pealt pruun ja tiku koogisse torgates jääb tikk puhtaks.


2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

Scott Douglas ütles ...

Tere,
Kas teil on vaja kiiresti laenu, et rahastada oma äri või mis tahes eesmärgil? Meil on sertifitseeritud laenu andja litsentsi Pakume rahvusvahelisi laene äriettevõtted, ettevõtetele ja eraisikutele taskukohase intressimäär 2%. See võib olla laenu lühikese või pika aja jooksul, ja isegi kui teil on halb krediidi ajalugu, mis töötlevad oma laenu niipea, kui taotluse saamisest. Oleme sõltumatu finantsasutus, võtke meiega täna E; oceanlenders05@gmail.com

Related Posts with Thumbnails