kolmapäev, 20. aprill 2011

Ideid lihavõteteks



Panin siia lingid, kust näeb eelmiste aastate lihavõttelaudadest pilte juhuks kui mõni otsib ideid, mida sellel aastal teha.

http://toidupildid.blogspot.com/2010/04/lihavottepuhad-2010.html

http://toidupildid.blogspot.com/2009/04/varvitud-munad.html

http://toidupildid.blogspot.com/2009/04/lihavottepuha-hommikulaud.html

http://toidupildid.blogspot.com/2008/03/vrvitud-munad.html

http://toidupildid.blogspot.com/2008/03/lihavttephade-laud.html

http://toidupildid.blogspot.com/2008/03/pilte-eelmistest-lihavtetest.html

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas selle aasta lihavõtete kohta ka sissekanne tuleb?
Sa oled ikka nii tubli!

Unknown ütles ...



Laenupakkumine 2% intressi

Kui teil on vaja rahalist abi, ärge kartke meiega ühendust võtta. Võite saada laenu vahemikus 1.000 € kuni 1.000.000 € väga soodsatel tingimustel kogu seaduslikkuse ja usaldusväärsuse jaoks. Lisateavet rahastamiskorralduste kohta võtke meiega ühendust e-posti teel. E-mail: marxinro@gmail.com

osma ütles ...

Tere kõigile
Minu nimi on härra Rugare Sim. Ma elan Hollandis ja ma olen täna õnnelik mees? ja ma ütlesin minu enese et laenuandja, et päästa mind ja minu pere meie halb olukord ning suunab mis tahes isik, kes otsib laenu, ta andis õnne mulle ja mu pere, ja vajas laenu € 300,000.00 alustada oma elu üle, kui ma olen ühe Isa kaks last kohtasin seda aus ja Jumala kartes mees laenu andja, mis aitavad mind laenu € 300,000.00, ta on Jumal kartes mees, kui teil on vaja laenu ja siis tagasi maksma laenu võtke teda ütle talle, et (Mr, Rugare Sim) suunab teid teda. Võtke ühendust hr Mohamed Careeniga e-posti teel: (arabloanfirmserves@gmail.com)


LOANI TAOTLEMISE TEAVE VORM
Eesnimi ......
Eesnimi .....
2) Sugu: .........
3) Vajalik laenusumma: .........
4) Laenu kestus: .........
5) Riik: .........
6) Kodu aadress: .........
7) mobiilinumber: .........
8) E-posti aadress ..........
9) Kuu sissetulek: .....................
10) Amet: ...........................
11) Milline sa siin teid siin on .....................
Tänu ja parimate soovidega.
Saada aadressil arabloanfirmserves@gmail.com

Unknown ütles ...

Tere, kõik, olen Chloe Raymond Florida Palm Harborist 34682. Olen väga põnevil, et USA naaseb sellele suurepärasele foorumile, et tunnistada hr Eli abi. Vajasin hädasti teistes riikides laenu, et hoida ära võlgadest ja rahalistest võlakirjadest, mille mu endine abikaasa mulle seadis. See oli tõesti halb, et mul oli vaja abi saada sõpradelt, perekonnalt ja isegi pangast, kuid ühelt poolt said nad mind aidata, kuna minu krediidiskoor oli tõesti halb. Sirvisin arvutit ja nägin, kuidas inimestelt hr Elijah laenu aitas, ning otsustasin temaga ühendust võtta aadressil email_ loancreditinstitutions@gmail.com, seejärel sain neilt e-kirja sõnumi ja tegin kõik, mida küsisin. Minu suurimaks üllatuseks deponeerisid nad minu kontole minu taotletud 60 000 dollari suuruse laenu ja nüüd olen nii õnnelik, et maksin oma võla ära, olen ka enda ja oma pere eest hoolitsemisega alustanud jääksummaga äri. Kui vajate laenu, võtke ühendust kõigi aegade parima laenuandja hr Elijahiga tema e-posti aadressil (loancreditinstitutions@gmail.com) või (Loancreditinstitutions@protonmail.com)

Related Posts with Thumbnails