kolmapäev, 31. oktoober 2007

Paprika-porgandi-hakklihapallid


500 g hakkliha
1,5 dl riivsaia
2 dl maitsestamata jogurtit
1 sibul
1 suur porgand
1 paprika
1 muna
1 tl soola köögiviljasegusse
1,5 tl soola hakklihasegusse
peenpipart

Riivsaia panin jogurtisse paisuma.
Porgandi ja paprika purustasin köögikombainis väikesteks tükkideks, sibula hakkisin samuti väikseks. Köögiviljad praadisin pannil pehmeks ja lisasin hakkliha- riivsaia segule, maitsestasin. Vormisin pallid, panin küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpsetasin 200 kraadises ahjus alumises vahes kuni pruunid.

Jällegi üks hea söök!

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Mina olen seda rooga ühe korra teinud. Väga maitsev oli. Peaks uuesti mõni päev tegema!
Ester

Related Posts with Thumbnails