kolmapäev, 24. oktoober 2007

Porgandi-riisikoogid


Retsepti leidsin "Eesti Naise" Sõbranna Kokaraamatust, muutsin koguste suhet.


Koostis:

4 suurt porgandit (riivitult 5 dl)
1 dl piima
5 dl keedetud riisi
1 sibul
2 muna
1 tl soola
2 spl jahu

Porgandid riivisin peene riiviga, lisasin riisi, piima, hakitud sibula, munad, maitseained ja jahu. Segasin kõik kokku ja tõstsin lusikaga kotletikujulised kuhjakesed küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.

Küpsetasin 200 kraadises ahjus alumises vahes umbes pool tundi. Kui üks pool on pruun, keerata kotlettidel teine pool peale.

Soojalt süües hea kerge eine!

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

tegin ja v2ga head tulid :) ainult muutsin niipalju, et tegin keedetud porganditest ja praadisin panni peal. sul on suurep2rane leht siin, olen palju h2id retsepte saanud. :)

Related Posts with Thumbnails