esmaspäev, 29. oktoober 2007

Kabatshoki-kala vormitoit


400 g poolkülmunud mintai fileed lõigata kuubikuteks, segada 1 tl soola ja kalamaitseainega.
Suur kabatshok koorida, eemaldada pehme sisu ja seemned, riivida peene riiviga.

Riivitud kabatshokile lisada 1,5-2 tl soola, 0,5 punast tükeldatud paprikat, 1 hakitud sibul, 2 purustatud küüslauguküünt. Kõik praadida koos õlisel pannil ja valada seejärel ahjuvormi. Köögiviljade peale panna kalakuubikud. Katta kaanega ja küpsetada 45 minutit 200 kraadise ahju keskmises vahes.
Seejärel katta toit 2 dl riivjuustu ja 1,5 dl hapukoore seguga ja panna ilma kaaneta ahju kuni juustu sulamiseni.
Vormitoit oli üsna vürtsikas, maitse oli tunduvalt parem kui välimus. Jäime rahule!

Prae lisandiks kasutasin marineeritud poegandeid.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails