pühapäev, 16. mai 2010

Küüslaugukrõbuskid


Tegime kokkuhoiu kokaklubis, saiad olid väga head, kuid liiga soolased. Esmaspäevases grupis panime peterselli asemel murulauku.

Allikas: Ajakiri "Kööginurk"

Pikk prantssai või mitu tavalist saiakuklit

Määrimiseks:

100 g võid
6-8 küüslauguküünt
mõni spl hakitud peterselli
jahvatatud musta pipart
1 spl soola (soola võiks panna 1 tl, saiad tulid väga soolased)

Tee esmalt valmis küüslauguvõie. Koori küüslauguküüned ära, loputa üle ja riivi või tambi puruks. Siis hõõru korralikult või, peterselli, musta pipra ja soolaga läbi. Lõika pikk sai või kuklid viiludeks. Määri iga saiaviil küüslauguvõidega. Kküpseta 200-kraadises ahjus krõbedaks.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails