pühapäev, 30. mai 2010

Kartulisuupiste heeringaga


Tegime neid suupisteid kokkuhoiu kokaklubis, esimeses grupis tegime retsepti järgi, kuid ei jäänud katte maitsega rahule, üksmeelne arvamus oli, et õun rikub toidu ära. Teises grupis jätsime õuna välja ja panime praetud kartuliviiludele hapukoorega segatud muna ja juustu, maitseks murulauku, peale ikka heeringat ka, need olid küll head.


Allikas: Ajakiri "Kööginurk"5/2009


200 g heeringafileed
4 koorega keedetud kartulit
(200 g õuna) - ei soovita panna
2 keedetud muna
100 g juustu
majoneesi
tilli kaunistuseks

Heeringas lõigata ribadeks. Kartulid koorida, lõigata paksudeks viiludeks ja praadida kuumas õlis kuldpruuniks, lasta jahtuda.
Õunad, munad ja juust riivida jämeda riiviga, segada majoneesiga. Igale kartuliviilule panna 1 spl segu, mõni tükike heeringat ja tilli.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails