teisipäev, 9. märts 2010

Kartuli-hapukapsakotletid

Tegime kokaklubis, need kotletid oleksid olnud head kui hapukapsas oleks olnud parema maitsega, aga paraku ei olnud meile juhtunud just kõige parem hapukapsa partii.


Allikas: Ajakiri „Kööginurk” 2008/1

500 g hapukapsast

250 g kartuleid

2 muna

1 spl jahu

Loputa hapukapsas üle ja nõruta. Riivi kartul jämeda riiviga, seejärel pigista kartulimassi nii, et eralduks tärklisevedelik. Sega riivitud kartul, hapukapsas, jahu, maitseained ja munad. Kuumuta pannil õli, tõsta sellesse supilusikaga kotletisegu. Prae kotletid valmis.

2 kommentaari:

Pille ütles ...

Kõige parem on Uus-Kongo talu hapukapsas- mahe ja mahlane, ilusa peene ribaga. Pealinnas on päris mitmes kohas saada, Viljandi kohta ei tea. Selverites on enamasti olemas muidu.

Sille ütles ...

Aitäh info eest! Kadarbiku on ka olnud hea, aga seekord ostsin Maximast, tootja nime ei teagi ja väga halb maitse ja lõhn oli.

Related Posts with Thumbnails