reede, 5. märts 2010

Hakklihaga täidetud sibulad

Allikas: Salme Masso „Rahvaste toite” Rootsi rahvustoit

8 suuremat sibulat

1 l vett

2 tl soola

1 tl suhkrut

Täidis:

200 g hakkliha

1 tl võid

1 tl tärklist

1 tl riivitud sibulat

2 spl koort

soola

pipart

Sibulad keedetakse soola ja suhkruga maitsestatud vees poolpehmeks, õõnestatakse ettevaatlikult. Hakkliha klopitakse teiste ainetega hästi läbi, lisada võib ka 2-3 spl vett või puljongit. Sibulad täidetakse lihamassiga, küpsetatakse praeahjus helepruuniks ning läbiküpseks. Küpsetamisel pintseldatakse sibulaid võiga, puistatakse soola ja suhkrut (2 tl).

Lisandiks keeta kartulipuder



Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails