pühapäev, 15. veebruar 2009

Kodujuustu-suitsuheeringa saiatarretis



2 dl hapukoort

220 g külmsuitsu heeringafileed (roosakas) Vici

300 g kodujuustu

4 pätsisaia viilu

1/3 tl soola

1,5 tl zelatiini

5 tl piima zelatiini paisutamiseks
Sellest kogusest jätkus täpselt sellise väikse vormi täitmiseks nagu mul oli.


Heeringas tükeldada väikesteks kuubikuteks, segada kodujuustuga, sinna lisada ka saiakuubikud.. Zelatiin panna piimasse paisuma, seejärel sulatada mikrolaienahjus 15-20 sekundit soojendades. Sulatatud zelatiin segada hapukoorega ja lisada ülejäänud koostisainete hulka, tõsta vormi, lasta tarduda.
Peale vormist välja võtmist kaunistada.

Päris hea! Saiakuubikud võib asendada ka leivakuubikutega.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails