kolmapäev, 18. veebruar 2009

Hiina kapsa-hakklihavorm


1 suur hiinakapsas
500 g hakkliha
1 porru
1,5 tl soola
peenpipart
1 dl keetmata riisi keedetult (4 dl keedetud riisi)
1 spl tomatipastat
Kate:
2 muna
2 dl kohvikoort
1 dl piima
0,5 tl soola
Munad kloppida kahvliga lahti, lisada kohvikoor, piim ja sool, segada.
Hiina kapsal eraldada üksteisest lehed, rootsud lõigata õhemaks, keeta mõni minut kuni on pehmed. Lehed panna nõrguma.
Hakkliha ja porru praadida, lisada maitseained, tomatipasta ja keedetud riis, segada.
Õliga määritud kuumakindla klaasnõu põhja panna pooled hiinakapsalehed, sinna peale hakklihasegu, siis ülejäänud hiinakapsalehed (võib teha ka rohkem kihte, igasse kihti panna siis vähem toiduaineid).
Vorm valada üle muna-kooreseguga, küpsetada kaane all 1 tund 200-kraadise ahju keskmises osas.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

oooo, tundub väga põnev ja uudne lähenemine. seda proovin ise ka kindlasti! kas klaasvorm sobib tegemiseks ainult? (mul seda pole, on kaanega malmpott, kas see ei sobi?)

Ssille ütles ...

Kindlasti sobib ka mõni teine nõu, mina lihtsalt tegin selles.

Tee püksi ütles ...

Tõsiselt hea söök.

Related Posts with Thumbnails