pühapäev, 25. november 2007

Pohla-jõhvikavaht


Pohlasiirup:
2 dl pohli
1 dl suhkrut
0,5 dl vett
Pohlad keeta suhkruvees pehmeks.

Toorjuustu-vahukoorekreem

2 dl vahukoort
1,25 dl suhkrut
1 dl haput jõhvikatest keedetud mahla (vt. http://toidupildid.blogspot.com/2007/10/jhvikamahl.html)
1 spl zelatiini
3 spl vett

Vahustatud vahukoor segada toorjuustu, suhkru ja jõhvikamahlaga.
Zelatiin paisutada 3 spl vees ja seejärel sulatada.
Sulatatud zelatiin valada samal ajal mikserdades toorjuustu-vahukoorekreemile.
Magustoit tõsta kohe pokaalidesse, keskele ja peale valada pohlasiirupit.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails