Laupäev, 17. november 2007

Kurzeme strogonov


Koostis:
o,5 kg sealiha
4 marineeritud kurki
1 sibul
sool
peenpipar
1 l vett
3 spl jahu

Pehmest sealihast lõigata õhukesed viilud ja need omakorda ribadeks. Marineeritud kurgid ja sibulad lõigata samuti ribadeks. Liha pruunistada õlisel pannil, lisada ka sibulad, jätkata praadimist.Kui liha on pruunistunud ja enam-vähem pehme, siis raputada peale soola ja pipart, lisada kurgiribad javeega segatud jahu. Hautada täiesti pehmeks, lõpus lisada ka hapukoor. Kurgimaitseline kaste!

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Miks ma küll seda varem pole sinu blogist leidnud (see on see, kui hooti loed). Imehea kaste, mille õpetust ma pole suutnud leida ja nüüd lõpuks... Aitäh!!!

Anonüümne ütles ...

Nõustun Heilyga! :) Tõesti väga maitsev kaste tuli!

Anonüümne ütles ...

Sa oled lihtsalt fantastiline,kui palju tööd ja vaeva näed.Olen saanud Sinult superhäid ideid ja katsetan ka järele.Nüüd varsti jõulud tulemas ja tahaks ka oma peret üllatada millegi erilisiga.Suur tänu Sulle nende toredate ideede eest.

Ssille ütles ...

Aitäh!

Virgo ütles ...

Hea lihtne retsept, aga hapukoor oli retsepti lõpus väike üllatus. Mis kogusega peaks arvestama?

Anonüümne ütles ...

need pildid kutsuvad sööma :) #nohate

Related Posts with Thumbnails