kolmapäev, 10. juuni 2009

Ühepajatoit hakklihapallidega

Lisan nüüd praeguste retseptide vahele ka 2-aasta taguseid toite, mis jäänud siiani üles panemata.


Asendasin tavalises ühepajatoidus lihatükid väikeste ise tehtud frikadellidega.
Frikadellid:
450 g hakkliha
3/4 tl soola
pipart
3 viilu saia
0,5 kl vett
(muna ei pane)
Hakkliha segasin leotatud saia ja maitseainetega, vormisin väiksed pallid, mis praadisin pannil valmis ja lisasin valmis ühepajatoidule.
Ühepajatoidu koostis:
kapsas
porgand
kaalikas
kartul
sibul
sool
pipar
Toiduained tükeldada, kuumutada väheses õlis v.a kartul, mis lisada toidu valmimise lõpus kui teised köögiviljad on enam-vähem pehmed, lisada natuke vett ja hautada pehmeks, maitsestada soola ja pipraga.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails