 Baklažaan lõigata õhukesteks viiludeks, igale viilule raputada peale soola.
 Baklažaan lõigata õhukesteks viiludeks, igale viilule raputada peale soola. Samuti lõigata viiludeks mozzarella
Samuti lõigata viiludeks mozzarella  või mõnda teist sorti juust. Kahe baklažaaniviilu vahele panna paraja suurusega juustuviil, kõik koos kasta lahtiklopitud munasse või muna-veesegusse ja seejärel riivsaiasse.
või mõnda teist sorti juust. Kahe baklažaaniviilu vahele panna paraja suurusega juustuviil, kõik koos kasta lahtiklopitud munasse või muna-veesegusse ja seejärel riivsaiasse.  Praadida õlisel pannil
Praadida õlisel pannil  mõlemalt poolt pruuniks. Päris hea suutäis!
mõlemalt poolt pruuniks. Päris hea suutäis!  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.jpg) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.png) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2 kommentaari:
Kuidas need praadides koos seisavad ja kas juust ei tule vahelt välja?
Tegin just hiljuti sarnast toitu, praadisin lihtsalt paneeritud suvikõrvitsat, sealt kippus paneering veidi kül eralduma, aga muidu olid head.
Vabandan viivituse eest vastamisel. Baklažaaniviilud seisid omavahel ilusti koos, aga osa juustu tuli pikemal praadimisel pannile, selle lihtsalt tõstsin pannilabida abil baklažaani peale, kasutasin teflonpanni.
Postita kommentaar