esmaspäev, 8. juuni 2009

Kartuli-heeringasalat murulauguga


See salat on alternatiiv ja hea vaheldus toidule keedetud kartul, heeringas hapukoorega, mille koostisosad on enam-vähem samad, kuid tulemus hoopis teine.



koorega keedetud kartulid ( ~ 2 l kuubikuteks tükeldatud kartuleid)
300-400 g soolaheeringas sibulaga või lihtsalt soolaheeringat ja 1 mugulsibul
50 g murulauku


Kartulisalat tuleb palju parem kui kartulid kooritakse alles peale keetmist. Kartulikuubikutele lisasin hakitud murulauku ja pool soolaheeringas sibulaga väiksemaks tükeldatud pakisisu ilma õlita. Seal pakis olnud sibulad on huvitava ja mitte nii kange maitsega kui toores sibul, sobivad väga hästi. Lisada hapukoor ja sool.

Täiesti hea salat!

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Maitsev, mina olen teinud heeringa salatit, pigem vist külma kastet selliselt:
kodujuust, roheline sibul, heeringas, keedumuna segada hapukoorega ja kõrvale keedukartul.
klaabu

Related Posts with Thumbnails