teisipäev, 25. september 2007

Heigi-lillkapsa ahjuvorm


400 g külmutatud heiki
1 pakk külmutatud lillkapsast
maitsestamata jogurtit
juustu
maitseained
Lillkapsa õisikud ja heigi fileed panna ahjuvormi. Kalafileed hõõruda eelnevalt soola ja maitseainega, ka lillkapsale raputada veidi soola. Vormi põhja valada ~1 dl vett.
Küpsetada 200 kraadises ahjus keskmises vahes kaane all 50 minutit, siis valada kaladele peale soolaga maitsestatud jogurtit ja sinna peale juustutükikesi. Panna uuesti ahju ilma kaaneta kuni juustu sulamiseni.
Lillkapsa asemel võib ka kasutada ka brokolit.


4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Praegusel aastaajal külmutatud lillkapsas?

Ssille ütles ...

Lillkapsa- ja brokoliaeg ammu möödas. Neid võis turult saada juulis. Brokolit näiteks müüakse praegu 60-70 kr/kg suurtes poodides.

Anonüümne ütles ...

Kulla Sille! Poed on praegu ilusaid lillkapsaid täis. Turul ei käi, selle kohta ei oska öelda. Värske ikka parem.

Evelin ütles ...

Mina näiteks ostsin täna turult brokolit, täiesti oli olemas!:)

Related Posts with Thumbnails