teisipäev, 12. juuni 2007

Hakkliha-riisipajaroog

Praadisin suure poti põhjas umbes 300 g hakkliha, natuke õli panin ka poti põhja, poole praadimise pealt lisasin tükeldatud sibula. Kui hakkliha oli pruunistunud, raputasin soola, pipart (võib panna hakklihamaitseainet vm) ja lisasin hakklihale paprika (1 paprika) - ja porganditükikesed (2 suurt porgandit). Praadisin koos läbi, siis lisasin 3 tassitäit eelnevalt korralikult sõelal pestud riisi (tassi mõõt 250 ml) ja sinna peale 9 sama suurt tassitäit vett. Lisasin soola, segasin korra läbi ja jätsin siis madala kuumuse peale hauduma, kuni riis oli vedeliku endasse tõmmanud ja pehmeks saanud. Vajadusel veel maitsestada.
Vahepeal ei ole vaja toitu segada, siis tekib põhja kõrbemise oht.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails