esmaspäev, 29. detsember 2008

Heeringarullid tarrendis


Selle toidu idee on pärit ühest vene keelsest ajakirjast.

Kasutasin pakendis müüdavaid heeringafileesid õlis. Tõstsin fileed õlist välja, lõikasin pikkupidi pooleks kaheks kitsamaks ribaks. Iga riba keerasin rulli ja rulli kinnitamiseks panin heeringarullile ümber toore sibula rõnga. Kaunistasin vormi põhja ja tõstsin heeringarullid kaunistuse peale.
Tarrend:
pool liitrit vett
1 köögivilja puljongikuubik
natuke soola
2 spl zelatiini
0,5 dl vett zelatiini paisutamiseks
Panin puljongikuubiku vette keema, keetsin ühe minuti, jahutasin, lisasin paisutatud ja sulatatud zelatiini.
Zelatiiniga puljongi valasin heeringarullidele, panin külmkappi tarduma.
Päris hea ja huvitav!

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

i think the archive you wirte is very good, but i think it will be better if you can say more..hehe,love your blog,,,

Related Posts with Thumbnails