laupäev, 19. aprill 2008

Lastepidu "Karude kokkutulek"



Praemuna

Selliste munade tegemiseks on vaja vastavat küpsetusäärist. Erinevaid kujutisi on müüa Novaluxis. Kuuma õliga pannile panen õliga kokku määritud karukujutised ja valan lahtiklopitud muna, millesse on veidi soola lisatud. Ühte vormi läheb pool muna. Pildil on näha esimene katsetus, kus ma panin ühe muna, aga nii ei küpsenud pealmine pool ära ja oli rasekm ümber pöörata. Poole munaga oli väga hea. Kui alumine pool on pruun ja pealmine hangunud, tuleks karuke noaga vormi küljest lahti aidata, eelnevalt vormist väljapoole jääv muna küljest ära lõigata ja siis karu ümber pöörata ja ka teiselt poolt praadida. Kui muidu meie lapsed praemuna ei taha, siis nende karude järgi oli igatahes suur nõudlus.Pannkook
Sellist panni müüakse samuti Novaluxis.
Liivaküpsised

Küpsiste tegemise kohta saab täpsemat infot siit: http://toidupildid.blogspot.com/search/label/K%C3%9CPSISED

Kohupiima-biskviitkoogid Küpsetasin sellises vormis biskviittaignast karu, lõikasin kaheks tükiks, immutasin morsiga ja katsin kohupiimakreemiga. Enne küpsetamist määrida vorm korralikult õliga, kuna see pann on üsna kergesti külge võtvast materjalist!
Sellist vormi müüakse ka Novaluxis aga komplektis koos tähe ja südame vormiga.

Kakao-kohupiimamuffinid

2 kommentaari:

Kristi ütles ...

Esiteks, aitäh, Sille, huvitava blogi eest :) ja teiseks, see karude stiilipidu on väga hea idee. On, mida kõrvataha panna.

Ssille ütles ...

Meil on plaanis ka teiste loomadega selliseid pidusid tegema hakata. Kuna lastel on keldrisse hoiupaika kogunenud palju erinevaid mänguloomi, mis juba kasutusest ära pandud ja enne kui nad sellest east välja jõuavad, mil need neid veel huvitavad, oleks hea need mänguasjad veel kord sellse peo käigus läbi vaadata ja nendega veelkord mängida.

Related Posts with Thumbnails