esmaspäev, 21. aprill 2008

Seene-singi pätsikesed

Minu onu tõi meile soolatud metsaseeni ja ma kasutasin võimalust, et katsetada mõnda seenetoitu, mida ma varem teinud pole.

Kombineerisin kokku sellise segu:

500 g magedaks keedetud soolaseeni
100 g taist sinki
2 muna
5 spl jahu
1 dl piima
1 sibul
(soola kui seened on päris magedad)


Sibul tükeldada ja praadida.
Seened, sink ja praetud sibulatükid purustada köögikombainis. Nüüd proovida maitset, vajadusel lisada soola. Kuna minul olid seened paraja soolasusega, ei olnud mul vaja soola panna. Lisada munad, jahu ja piim. Segada ja tõsta lusikaga küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile pätsikesed.
Küpsetada 35 minutit 200 kraadise ahju keskmises vahes.
Päris huvitavad ja head, domineeriva mõnusa singimaitsega koogid!

Lisaks karririisile serveerisin pätsikeste kõrvale riivitud valge redise-hapukoore salatit ja värske kurgi-hapukoore salatit.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails