neljapäev, 7. veebruar 2008

Seajalad ja seasabad

Üks vastlapäeva söökidest on ka keedetud seajalad. Keetsin lisaks seajalgadele ka seasabasid, mida olekski tegelikult targem keeta, kuna sabadel on päris palju tailiha, jalad aga põhimõtteliselt kondihunnik.

Panin seajalad ja sabad korraga keema, esimese vee valasin peale keema hakkamist ja vahu tekkimist ära, panin uue veega keema nii, et olid veega kaetud, sinna lisasin 2 spl soola, 5 terapipart, 1 loorberilehe, 0,5 spl sinepit. Keetsin umbes 2,5 tundi. Kõrvale keetsin kartuleid.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Tere Sille!

Sain Su blogi aadressi tuttava käest. Jõudsin natuke sirvida, hiljem tulen kindlasti tagasi. Väga vahva! Su teist blogi pean ka külastama.

Aga soomlasele on need seasabad ja -jalad küll väga... hmmm... ei teagi, mida mõelda. Vähemalt meie peres pole selliseid kunagi söödud. Seakõrvu aga sõi meie koer, nii et mulle oli üllatuseks, kui seakõrvad kunagi ühe eesti menüü pealt leidsin. ;) Proovisin ka, tundus küll kuidagi ekstreemne.

Suure Eesti-huvilisena olen aga huvitunud ka eesti köögist, nii et Sinu blogi on mulle kindlasti kasulik. Jätka samamoodi ja kui jõuad, käi ka minu blogi vaatamas. On küll soome keeles, aga äkki saad vähemalt natuke aru. Jutt käib peamiselt Eesti-teemalistest asjadest.

Ilusat iseseisvuspäeva ka! :)

Related Posts with Thumbnails