esmaspäev, 18. veebruar 2008

Lõbusad võileivad lastele





5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

fantaasiarikkad, lastele kindlasti meeldivad väga

Anonüümne ütles ...

Super! Kaua nikerdamisele aega kulus?

Ssille ütles ...

Ma arvan, et umbes 1 tund. Tahaksin paari aasta jooksul kui lapsed veel väikesed on, hästi palju selliseid lastepäraseid sööke teha, seda enam, et nad väga hindavad seda.

Mariajaan ütles ...

Mhhh Once I sent you a comment but you did not respond...I was not sure if my wording was too confusing, or else....I am anyway checking your site very often because I try to do sometimes food that would remind my children of their home country. Your pictures are so typical of an Estonian household, the recipes as well. It is in short quiet a homey URL for my family. On the other hand I also have 3 children an a husband and I cant understand how you do manage to have the time to maintain this level of commitment to everything. Definitively, very Estonian, as the link in my blog announces it!

Ssille ütles ...

Aitäh kõigile kommenteerijatele!

Mariajaan - Kahjuks ma ei oska sulle inglise keeles vastata, aga tore kuulda, et ka kaugel eemal vaadatakse minu blogi. Eks kolme lapsega on tegemist muidugi palju, aga kes teeb, see jõuab ja püüan anda endast võimaliku, et elu huvitavamaks teha, seda ka söökide abil.

Related Posts with Thumbnails