kolmapäev, 25. juuli 2007

Kabatshoki-hakklihapätsikesed

Retsepti päritolus pole kindel.

500 g hakkliha
500 g riivitud või purustatud kabatshokki
2 muna
1 suurem sibul
4 viilu saia
soola
pipart
küüslaugusoola

Saiaviilud suruda tassi ja valada vett peale nii, et sai oleks vee sees. Kui on pehmeks ligunenud, pigistada vett saiast vähemaks ja lisada hakklihamassile, millele on lisatud kuivaks pigistatud kabatshok, munad, hakitud sibul ja maitseained.
Vormida pätsikesed, panna küpsetuspaberile ja küpsetada ahju alumises osas 200 kraadi juures kuni on pruunid ja küpsed. Alguses eraldub pannile päris palju vedelikku, lõpuks kaob vedelik ära. Kui küpsetuspaberit alla ei pane, läheb pannile tekkiv vedelik kõrbema.
Maitsest küll aru ei saanud, et seal oleks kabatshok sees, aga kogust suurendab hästi ja tervislikkuse seisukohast aitab ka kaasa.




1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Päris head!

Related Posts with Thumbnails